• English
  • USD $

Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal-Sodexo-Travelminit

Prin prezentul document punem la dispoziția persoanelor vizate informațiile relevante privind prelucrarea datelor personale în cazul participării voluntare la campania “Travelminit și Sodexo te premiază!" organizată de Travelminit în perioada 2 iulie - 15 august 2021.

Scopul primar al prelucrării datelor este de a realiza tragere la sorți la marele premiu la finalul Campaniei. Scopuî secundar este afișarea numele câștigătorului pe pagina oficială de Facebook a societății Travelminit International SRL (facebook.com/travelminit.ro), și contactarea câștigătorului pentru a facilita acordarea premiului.

Prelucrarea datelor în scopul desfășurării Campaniei are loc numai în cazul în care vă exprimați dorința de a participa la Campania, respectiv acceptați condițiile de prelucrare a datelor prin bifarea unei căsuțe și trimiterea formularului de rezervare.

În contextul colectării și prelucrării datelor necesare pentru desfășurării campaniei “Travelminit și Sodexo te premiază!" (in continuare Campania), Travelminit International SRL are calitatea de operator de date, și asigură protecția datelor cu caracter personal.

În cazul în care vă exprimați intenția de a participa la Campanie, prelucrăm următoarele date furnizate sau operate în legătură cu rezervarea unei cazări: numele și prenumele, adresa de email și id-ul rezervării de cazare. Id-ul rezervării este necesar pentru tragerea la sorți. Numele, prenumele și adresa de email sunt prelucrate numai în cazul câștigătorul premiului mare.

Pentru informații mai detaliate sau exercitarea drepturilor privind protecția datelor cu caracter personal ne puteți trimite oricând o solicitare electronică in acest scop la adresa de email dedicată: protectiadatelor@travelminit.ro.