Promovați unitatea de cazare pe Travelminit!

Travelminit este un site de rezervări și o agenție de turism. Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea afacerii Dvs.: promovăm unitatea Dvs. și vă trimitem rezervări.

Promo Travelminit

Pentru acestea vă punem la dispoziție

O platformă inovativă, dezvoltată și bazată pe nevoile partenerilor. Punem accentul pe transparență, fiind important ca utilizarea site-ului să fie cât mai simplă și ușoară.

Promovarea unității permanent online și offline folosind cele mai noi metode de marketing de pe piață precum Google Adwords, Facebook Ads, Newsletter, sau colaborări cu parteneri afiliați și agenții de turism.

O echipă de profesioniști: manageri de cont, experți de rezervare, specialiști de marketing împreună cu o echipă de dezvoltatori lucrează dedicat să creșteți traficul și să stabilim o colaborare pe termen lung.

Travelminit.com = 13.000.000 de vizitatori + 620.000 de nopți de cazare onorate doar în ultimele 12 luni.

register

Ce vă oferim?

Mai multe rezervări, mai mulți clienți, venituri mai mari

Scopul nostru principal este de a vă trimite un număr cât mai mare de rezervări ca în acest mod Dvs. să vă măriți profitul și cercul de clienți. Cu 13.000.000 de vizitatori în ultimele 12 luni vă asigurăm că oaspetele ajunge la cazarea Dvs. la prima căutare online.

Rezervări în extrasezon

Vă trimitem oaspeți și în afara sezonului. Datorită campaniilor și activităților noastre de marketing, lucrăm necontenit să mărim traficul Dvs.

Promovare și vizibilitate

Vă promovăm permanent proprietatea în mediul online, dar și prin canale offline. Pe lângă metodele de marketing digital, avem contracte cu diferiți parteneri afiliați și cu alte agenții de turism. Astfel, cu noi garantat creșteți vizibilitatea Dvs. și numărul rezervărilor.

Promovarea pachetelor

Datorită sistemului multilateral puteți încărca, promova și vinde pachete turistice proprii pe site (de ex. pachet de reducere în extrasezon, wellness, Sărbători, etc.).

Plata pe bază de comision

Se plătește un comision doar pentru rezervările finalizate. Nu aveți de achitat nici taxe de înregistrare nici taxă lunară. În situația în care o rezervare se anulează sau oaspetele nu se prezintă, nu trebuie achitat comisionul aferent rezervării.

Rezervări cu tichete de vacanță

Acceptăm tichetele și cardurile de vacanță Sodexo, Edenred, Up Cheque, fără taxe sau alte contracte suplimentare.

Cont de administrare propriu, accesibil non-stop

Vă oferim o platformă de administrare transparentă pentru gestionarea rezervărilor și a plăților, setarea prețurilor și a sezoanelor. Aveți posibilitatea de a utila camerele cu dotările aferente și să specificați condițiile proprii care pot fi schimbate ulterior.

Sincronizarea calendarului

Cu travelminit.com evitați overbooking-ul. Cu un singur click sincronizați calendarele.

Sprijin adevărat de la specialiști

Managerii de cont și serviciul de clienți vă stau la dispoziție în fiecare zi.

Alegeți prin ce modalitate doriți să gestionați rezervările!

Prin confirmare imediată

 • Încărcați camerele cu prețurile aferente sezoanelor.
 • Sincronizați calendarul Dvs. cu sistemul nostru.
 • Cu un singur click actualizați disponibilitatea și acceptați rezervările.

Rezervări confirmate de Dvs.

 • Pe baza datelor încărcate primiți cereri de rezervare de la clienți.
 • Aveți posibilitatea să trimiteți oferte personalizate.
 • Aveți flexibilitate cu privire la procesul rezervărilor și control deplin asupra acestora.

register

Ce spun partenerii noștri despre Travelminit?

„Cooperarea cu Travelminit este un plus benefic de ambele părți, nu numai material cât și al cunoștințelor dobândite. Pot afirma că am urmărit procesul de dezvoltare al agenției încă de la început, iar oamenii au dat dovadă de viziune și de interes sporit pentru unitatea noastră hotelieră.
Customer suport dedicat, profesionist, implicat activ, mereu în întâmpinarea voastră. Mulțumim și mult succes în continuare!”

Cazare Iri hotel Busteni

Ionut Popescu L.

director rezervări

Hotel IRI, Bușteni

„...vă mulțumesc pentru această colaborare, deoarece am văzut că Travelminit este o firmă serioasă, care respectă contractul. Banii ajung în cont mult mai repede decât mă așteptam. Rezervările sunt garantate de Travelminit. Pentru seriozitate și profesionalism vreau să vă recomand cât mai multor persoane, de câte ori am ocazia! Vă doresc să ajungeți lideri pe piață cât mai repede!”

Cazare Vila Panos 2 mai

Jenica Dessiniotis

proprietar

Vila Panos, 2 Mai

„...creșterea ADR-ului, favorizarea consumului de extraservicii având în vedere posibilitatea de a deconta pe tichete și alte servicii în afara cazării. Posibilitatea construirii unui pachet complex având în vedere că avem libertatea de a oferta fiecărui client un pachet tailor made pentru necesitățile sale. Site-ul nu îngrădește unitatea de cazare cu allotment și posibilitatea de a oferta multiple servicii (transport, excursii, mese, etc), posibilitate ce este îngrădită la celelalte OTA”

Cazare hotel Ambient Brasov

Ciprian Dogaru

director executiv

Hotel Ambient, Brașov

9974 parteneri sunt deja înregistrați, aici sunt unii dintre ei...

Pensiunea Magic Băile Herculane

Pensiunea Magic

Băile Herculane

Hotel Karol*** Constanța

Hotel Karol***

Constanța

Presa despre Travelminit

Presa Wall Street

„In 2018, travelminit.com a înregistrat 8 milioane de vizitatori, iar valoarea totală a rezervărilor a fost de 6 milioane de euro.”

More informations here
Presa Ziua de Cluj

„S-a înregistrat o explozie a rezervărilor folosind vouchere de vacanţă, marcând o creştere cu aproape 300% în 2019, arată datele travelminit.com.”

More informations here

Întrebări și răspunsuri frecvente

Informații generale

Care sunt pașii înregistrării?

 • Vă înregistrați pe travelminit.com
 • Activați contul cu ajutorul unui link trimis la adresa Dvs. de e-mail.
 • Completați datele de facturare.
 • Încărcați datele unității - de ex. poze, prețuri, camere, etc.
 • Noi verificăm și publicăm anunțul.

Ce este Travelminit?

Travelminit este un site de rezervări și o agenție de turism care acceptă plata și cu tichete de vacanță. Datorită acestor activități vă putem trimite mai multe tipuri de rezervări oferind un sistem unic și flexibil.

Am posibilitatea să modific ulterior datele proprietății, prețurile?

Bineînțeles. Puteți modifica oricând datele, trebuie doar să accesați sistemul din contul Dvs.

De unde pot să aflu condiţiile de publicitate înainte de înregistrare?

Termeni şi condiţii generale

Termeni şi condiţii generale pentru activitate agenţie

Costuri și plăți

Care sunt costurile promovării?

Nu plătiți nici taxă de înregistrarea nici taxă lunară/anuală. Se achită un comision doar pentru rezervările efectuate prin Travelminit.

Oaspeții îmi vor plăti mie sau pentru travelminit.com?

 • Prin activitatea noastră de OTA (site de rezervări) clientul după ce și-a făcut rezervarea achită suma rezervării către Dvs.
 • În cazul rezervărilor tip Agenție de turism (de ex. cu tichete/vouchere de vacanță sau virament bancar) clienții plătesc sejurul parțial sau integral către Travelminit.

Când și prin ce modalitate plătesc comisionul?

 • Cu privire la rezervările OTA vă trimitem o factură de comision aferent rezervărilor la sfârșitul lunii pe care o achitați printr-un simplu transfer bancar sau plata online.
 • În cazul rezervărilor de Agenție de turism Dvs. emiteți o factură iar Travelminit virează suma conform contractului.

Sistem

Am posibilitatea de a încărca tipul de cameră?

Da, bineînțeles. Puteți să încărcați camerele cu dotările și prețurile aferente conform sezoanelor.

Cum pot specifica disponibilitatea?

Vă oferim un calendar de disponibilitate și urmează să implementăm un sistem de sincronizare ale platformelor utilizate de Dvs. Astfel vă veți putea conecta la sistemul nostru prin propriul Channel Manager.

Ce tipuri de rezervări primesc?

Vă trimitem rezervări cu confirmare imediată, cereri de rezervare și solicitări de ofertă. Primiți notificare din sistem prin e-mail și sms referitor la cererea/rezervarea clientului. Dacă nu ați optat pentru sistemul automat atunci ori confirmați rezervarea ori trimiteți un mesaj sau altă ofertă.

Am posibilitatea de a oferi pachete?

Aveți libertatea de a crea pachete personalizate, de ex. Pachete Last Minute, Pachet cu reducere de extrasezon, Sărbători, Weekend, Wellness, etc. Acestea vor fi promovate la anunțul Dvs. dar și pe site. Clienții au la dispoziție un filtru prin care pot opta să vadă doar anunțurile cazărilor care oferă pachete.

Ce fel de poze trebuie să încarc?

Puteți încărca poze făcute chiar și cu telefonul, important este ca acestea să aibă calitate bună. Încărcați minim 5 poze.

Anulări

Ce se întămplă dacă clientul anulează rezervarea?

În cazul anulărilor travelminit.com respectă politicile Dvs prestabilite în sistem. În situația în care percepeți avans, se aplică condițiile de anulare impuse de Dvs.

Trebuie să plătesc comision, chiar dacă clientul nu și-a ocupat cazarea?

În nici un caz. Pentru oaspetele care nu a ajuns la proprietatea Dvs. nu vă cerem comision, dacă ne anunțați despre acest fapt. Aveți la dispoziție 72 de ore de la data sosirii, să ne semnalați neprezentarea clientului.

register