Plată avans cazare

Achită un sejur în avans, alege data și destinația mai târziu!

Avansul poate fi folosit timp de 1 an pentru cazările aflate în oferta Travelminit.

Travelminit este o agenție de turism în România, un jucător de top în rezervări cu tichete/carduri de vacanță, care îți oferă 4354 de unități de cazare de toate tipurile și din toate regiunile țării, în cazul cărora poți folosi acest avans, prin rezervare online. Mai multe detalii

Pasul 1: Inițiază plata avansului completând formularul de mai jos!


lei
Pentru emiterea facturii, te rugăm să specifici datele de mai jos! A se completa cu datele titularului, dacă se achită cu vouchere.Prin trimiterea comenzii confirmi că ai citit și ai înțeles informațiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.


Pasul 2: După primirea formularului îți vom trimite un e-mail cu detaliile plății. În cazul tichetelor de vacanță, la cerere, putem trimite la tine un curier după pachet.

Pasul 3: După efectuarea plății îți trimitem imediat factura prin e-mail, respectiv informațiile legate de folosirea avansului.

Pasul 4: Când știi deja unde și când dorești să călătorești, rezervă cazarea prin site-ul travelminit.com, iar la plată marchezi că dorești să folosești voucherul primit pentru avans.

* Câmpuri obligatorii